OBS: Vi skickar ut kursinbjudan per mail till alla er som skrivit in er mailadress vid kursanmälan. Övriga får brev per post eller telefonsamtal.
Snälla!!! När ni fyller i er anmälan till kurserna så var NOGA när ni skriver mailadressen. Vi har hittat en hel del som inte stämmer. Tänk på att ni kanske inte får er inbjudan om det är fel på adressen.
Alla hundar måste vara vaccinerade och Id-märkta för att gå kurs.

OBS:

Medlemskap a 500/år eller familjemedlemskap a 100:- krävs för att deltaga på våra kurser.

Familjemedlem är en person som bor på samma adress där en person redan är medlem (Familjemedlemskap kan inte kopplas till ungdomsmedlem)
Alla ungdomar under 20 år betalar endast halva kursavgiften
Allmänna frågor om kurserna kontakta
Agneta Svantesson : agneta.svantesson38@gmail.com
eller på telefonnummer: 076-145 18 08

Kurser Hösten 2021

OBS du kan endast anmäla dig till de kurser som finns med i listan längst ner på anmälningsformuläret

Hundpromenadkurs Endast reservplats kvar
Hundpromenad med enkla övningar
Kursledare: Pia & Nalle Ortschied
Dagtid: Måndagar kl. 18.00-20.00
Deltagare: 6
Antal gånger: 4
Startdatum: 16 augusti
Kursavgift: 400:-
När du fått bekräftelse/inbjudan att du kommit med i kurs skall kursavgiften betalas innan kursstart. Om du inte redan är medlem måste medlemskap betalas in tillsammans med kursavgiften. Glöm inte märka betalningen med ditt namn och vilken kurs du skall gå. Mer info om betalningen kommer i din inbjudan.

Hooperskurs Nybörjare Fulltecknad Endast reservplats
Krav: Hundar från 10 månader och kan vara lösa
Kursledare: Ann Persson
Dagtid: Torsdagar kl. 18.30-20.00
Deltagare: 6
Antal gånger: 6
Startdatum: 12 augusti
Kursavgift: 600:-

Grundkurs  Fulltecknad
För hundar 9 månader och uppåt
Kursledare: Linda

Dag&tid: Måndagar  kl. 18.30
Antal deltagare:
Startdatum: 16 augusti
 Agility Nybörjare  Fulltecknad endast reservplats
Krav: Hunden bör vara 12 månader eller äldre
Kursledare: Eva Bauer & Marie Svensson
Dag&tid: Tisdagar kl. 18.30
Startdatum: 10 augusti
Tävlingslydnadskurs Endast reservplats kvar
Krav: Hunden ska ha gått grundkurs och kunna vara lös bland andra ekipage.
Kursledare: Rocco Fierro
Dag&tid: Tisdagar kl. 19.00
Antal gånger: 8 (kan ev bli något tillfälle till)
Antal deltagare: 7
Startdatum: Början av september
Rallylydnadskurs nybörjare Endast reservplats kvar
Momentinlärning
Kursledare: Agneta Svantesson
Dag & Tid: Torsdagar kl. 18.30
Startdatum: 12 augusti

Rallylydnadskurs 2 nybörjare Endast reservplats kvar
För er som gått nybörjarkurs och kan alla momenten
Kursledare: Agneta Svantesson
Dag & tid: Måndagar kl. 18.30
Kursstart : 9 augusti
Kursavgift: 800:-

När du fått bekräftelse/inbjudan att du kommit med i kurs skall kursavgiften betalas innan kursstart. Om du inte redan är medlem måste medlemskap betalas in tillsammans med kursavgiften. Glöm inte märka betalningen med ditt namn och vilken kurs du skall gå. Mer info om betalningen kommer i din kursinbjudan.

Rallylydnadskurs fortsättning Endast reservplats kvar
För er som gått nybörjarkurs
Kursledare: Emma Jarlesvärd
Dag & tid: Torsdagar kl. 18.30