OBS: Vi skickar ut kursinbjudan per mail till alla er som skrivit in er mailadress vid kursanmälan. Övriga får brev per post eller telefonsamtal.
Snälla!!! När ni fyller i er anmälan till kurserna så var NOGA när ni skriver mailadressen. Vi har hittat en hel del som inte stämmer. Tänk på att ni kanske inte får er inbjudan om det är fel på adressen.
Alla hundar måste vara vaccinerade och Id-märkta för att gå kurs.

OBS:

Medlemskap a 500/år eller familjemedlemskap a 100:- krävs för att deltaga på våra kurser.

Familjemedlem är en person som bor på samma adress där en person redan är medlem (Familjemedlemskap kan inte kopplas till ungdomsmedlem)
Alla ungdomar under 20 år betalar endast halva kursavgiften
Allmänna frågor om kurserna kontakta
Agneta Svantesson : agneta.svantesson38@gmail.com
eller på telefonnummer: 076-145 18 08

Kurser Hösten 2020

OBS du kan endast anmäla dig till de kurser där det finns namn på instruktörer och info om dag o tid mm.

Valpkurs
För valpar i åldern 3-6 månader
Kursledare: Agneta Svantesson & Lotta Forsén
Dag&tid: Tisdag 18.30
Antal gånger: 8
Antal delatgare: 8
Startdatum: 4 augusti
Kursavgift: 800:-
När du fått bekräftelse/inbjudan att du kommit med i kurs skall kursavgiften betalas innan kursstart. Om du inte redan är medlem måste medlemskap betalas in tillsammans med kursavgiften. Glöm inte märka betalningen med ditt namn och vilken kurs du skall gå. Mer info om betalningen kommer i din inbjudan.
Rallylydnadskurs nybörjare
Kursledare: Agneta Svantesson & Susanne Lindhe
Dag & Tid: Torsdag 18.30
Antal gånger: 8
Antal deltagare: 8
Startdatum: 6 augusti
Kursavgift: 800:-
När du fått bekräftelse/inbjudan att du kommit med i kurs skall kursavgiften betalas innan kusstart. Om du inte redan är medlem måste medlemskap betalas in tillsammans med kursavgiften. Glöm inte märka betalningen med ditt namn och vilken kurs du skall gå. Mer info om betalningen kommer i din inbjudan.
Grundkurs
För hundar från 7 månader och uppåt
Antal delatgare:
Agilitykurs Nybörjare
Tävlingslydnadskurs Startklass
Kursen är för er som är tävlingsintresserade och har som mål att komma ut och tävla.
Krav : hunden ska vara 10 månader eller äldre och du måste ha grundlydnad på hunden.
Rallylydnadskurs Mästarklass
Kursen är för de tävlingsekipage som tävlar avancerad och vill förbereda sig för mästarklass.
Plus de som tävlar mästarklass och vill finslipa moment.

Tid kommer även att läggas på focus och attityd.

Kursanmälan