OBS: Vi skickar ut kursinbjudan per mail till alla er som skrivit in er mailadress vid kursanmälan. Övriga får brev per post eller telefonsamtal.
Snälla!!! När ni fyller i er anmälan till kurserna så var NOGA när ni skriver mailadressen. Vi har hittat en hel del som inte stämmer. Tänk på att ni kanske inte får er inbjudan om det är fel på adressen.
Alla hundar måste vara vaccinerade och Id-märkta för att gå kurs.

OBS:

Medlemskap a 500/år eller familjemedlemskap a 100:- krävs för att deltaga på våra kurser.

Familjemedlem är en person som bor på samma adress där en person redan är medlem (Familjemedlemskap kan inte kopplas till ungdomsmedlem)
Alla ungdomar under 20 år betalar endast halva kursavgiften
Allmänna frågor om kurserna kontakta
Agneta Svantesson : agneta.svantesson38@gmail.com
eller på telefonnummer: 076-145 18 08

Kurser Våren 2021

OBS du kan endast anmäla dig till de kurser som finns med i listan längst ner på anmälningsformuläret

Valpkurs   Endast reservplats kvar
För valpar i åldern 3 mån-1 år
Kursledare:  Lotta Forsén valp 7-12 mån & Emma Jarleswärd valp 3-6 mån
Dag&tid: Tisdagar 18.30
Antal deltagare: 12
Startdatum: Mars/april beroende på Corona
Kursavgift: 800:-
När du fått bekräftelse/inbjudan att du kommit med i kurs skall kursavgiften betalas innan kursstart. Om du inte redan är medlem måste medlemskap betalas in tillsammans med kursavgiften. Glöm inte märka betalningen med ditt namn och vilken kurs du skall gå. Mer info om betalningen kommer i din inbjudan.
Rallylydnadskurs nybörjar och fortsättning
Kursledare: Agneta Svantesson nyb, Susanne Lindhe &Emma Jarleswärd forts.
Dag & Tid: Torsdag 18.30
Antal deltagare: 10
Startdatum: Mars/april beroende på Corona

Spårkurs
OBS:  Mark för spår lånar vi av Vanås och därför kommer vi att vara utanför Knislinge på denna kurs.
Kursen innehåller Spår: från första spåret med sikte på appell och vidare.
Lydnad: fortsättning på valpkurs med inriktning mot appell och startklass.
För hundar i ålder ca 8 mån-2 år
Kursledare: Stina Nilsson & Anette Sjöberg
Dag & tid: Söndagar kl.09.00-11.30
Kursstart 31 Januari
Övriga planerade kurstillfällen: 7, 14, 28 februari 14, 21, 28 mars 11 april
 Vissa tillfällen kan komma att ändras om vädret gör det omöjligt att spåra m.m.

Kursavgift: 800:-

När du fått bekräftelse/inbjudan att du kommit med i kurs skall kursavgiften betalas innan kursstart. Om du inte redan är medlem måste medlemskap betalas in tillsammans med kursavgiften. Glöm inte märka betalningen med ditt namn och vilken kurs du skall gå. Mer info om betalningen kommer i din kursinbjudan.

Grundkurs   EJ Anmälan nu
För hundar från 7 månader och uppåt
Kursledare: Linda Mandelholm
Dag&tid: Torsdagar kl. 18.30
Antal gånger: 6
Antal deltagare: 8
Startdatum: 29 oktober
Kursavgift: 600:-
Rallylydnadskurs Mästarklass Ej anmälan nu
Kursen är för de tävlingsekipage som tävlar avancerad och vill förbereda sig för mästarklass.
Plus de som tävlar mästarklass och vill finslipa moment.

Tid kommer även att läggas på focus och attityd.
Kursledare: Ann Persson & Nalle Ortscheid
Dag&tid: Tisdagar 18.30