OBS: Vi skickar ut kursinbjudan per mail till alla er som skrivit in er mailadress vid kursanmälan. Övriga får brev per post eller telefonsamtal.
Snälla!!! När ni fyller i er anmälan till kurserna så var NOGA när ni skriver mailadressen. Vi har hittat en hel del som inte stämmer. Tänk på att ni kanske inte får er inbjudan om det är fel på adressen.
Alla hundar måste vara vaccinerade och Id-märkta för att gå kurs.

OBS:

Medlemskap a 500/år eller familjemedlemskap a 100:- krävs för att deltaga på våra kurser.

Familjemedlem är en person som bor på samma adress där en person redan är medlem (Familjemedlemskap kan inte kopplas till ungdomsmedlem)
Alla ungdomar under 20 år betalar endast halva kursavgiften
Allmänna frågor om kurserna kontakta
Agneta Svantesson : agneta.svantesson38@gmail.com
eller på telefonnummer: 076-145 18 08

Kurser Hösten 2021  Obs alla kurser är fulltecknade

OBS du kan endast anmäla dig till de kurser som finns med i listan längst ner på anmälningsformuläret

Ny Grundkurs  Fulltecknad
Krav: genomgången valpkurs
Kursledare:

Dag&tid:
Antal gånger:
Antal deltagare:
Startdatum:
Kursavgift:
När du fått bekräftelse/inbjudan att du kommit med i kurs skall kursavgiften betalas innan kursstart. Om du inte redan är medlem måste medlemskap betalas in tillsammans med kursavgiften. Glöm inte märka betalningen med ditt namn och vilken kurs du skall gå. Mer info om betalningen kommer i din inbjudan.
Kursanmälan