OBS: Vi skickar ut kursinbjudan per mail till alla er som skrivit in er mailadress vid kursanmälan. Övriga får brev per post eller telefonsamtal.
Snälla!!! När ni fyller i er anmälan till kurserna så var NOGA när ni skriver mailadressen. Vi har hittat en hel del som inte stämmer. Tänk på att ni kanske inte får er inbjudan om det är fel på adressen.
Alla hundar måste vara vaccinerade och Id-märkta för att gå kurs.

OBS:

Medlemskap a 500/år eller familjemedlemskap a 100:- krävs för att deltaga på våra kurser.

Familjemedlem är en person som bor på samma adress där en person redan är medlem (Familjemedlemskap kan inte kopplas till ungdomsmedlem)
Alla ungdomar under 20 år betalar endast halva kursavgiften
Allmänna frågor om kurserna kontakta
Agneta Svantesson : agneta.svantesson38@gmail.com
eller på telefonnummer: 076-145 18 08

Kurser Hösten 2020

OBS du kan endast anmäla dig till de kurser där det finns namn på instruktörer och info om dag o tid mm.

Grundkurs   FULLTECKNAD
För hundar från 7 månader och uppåt
Kursledare: Linda Mandelholm
Dag&tid: Torsdagar kl. 18.30
Antal gånger: 6
Startdatum: 29 oktober
Kursavgift: 600:-
När du fått bekräftelse/inbjudan att du kommit med i kurs skall kursavgiften betalas innan kursstart. Om du inte redan är medlem måste medlemskap betalas in tillsammans med kursavgiften. Glöm inte märka betalningen med ditt namn och vilken kurs du skall gå. Mer info om betalningen kommer i din inbjudan.

Nosework Nybörjarkurs   Fulltecknad
OBS: Kursen kommer att hållas i Broby på Wilbokens hundstall,
mer info får du i din inbjudan till kursen.
Kursledare: Pia Ortscheid
Dag & tid: Måndagar kl.18.30-20.30
Kursstart 5 oktober
Antal gånger: 6
Antal deltagare: 6
Kursavgift: 700:-

När du fått bekräftelse/inbjudan att du kommit med i kurs skall kursavgiften betalas innan kursstart. Om du inte redan är medlem måste medlemskap betalas in tillsammans med kursavgiften. Glöm inte märka betalningen med ditt namn och vilken kurs du skall gå. Mer info om betalningen kommer i din kursinbjudan.

Rallylydnadskurs Mästarklass Fulltecknad
Kursen är för de tävlingsekipage som tävlar avancerad och vill förbereda sig för mästarklass.
Plus de som tävlar mästarklass och vill finslipa moment.

Tid kommer även att läggas på focus och attityd.
Kursledare: Ann Persson & Nalle Ortscheid
Dag&tid: Tisdagar 18.30